Posebni uslovi za kupovinu za klijente UniCredita u Bosni i Hercegovini.

UniCredit u Bosni i Hercegovini i Odmori u BiH još jednom su udružili snage i pripremili posebnu akciju za veliki broj građanki i građana koji se odluče da tokom ljetnog perioda istražuju prirodne ljepote i turističke destinacije Bosne i Hercegovine.

Kao klijenti UniCredita u Bosni i Hercegovini, sve do 15.10.2021. godine možete ostvariti popust od 5% za sve kupovine na našoj platformi, ukoliko izvršite uplatu mobilnom aplikacijom (m-ba ili m-bank) ili internet bankarstvom.

Posebna pogodnost za one koji kupuju višednevne pakete jeste da od sada odmor mogu platiti na rate UniCredit Visa karticama koje nude mogućnost odgođenog plaćanja. Ponude vrijednosti od 300 do 799 KM mogu se kupiti na maksimalno tri rate, dok ponude vrijednosti 800 ili više KM na maksimalno 6 rata.

Internet platforma odmoriubih.ba jedinstveno je mjesto na internetu na kojem ćete pronaći inspiraciju za putovanja u Bosni i Hercegovini i više od 100 pažljivo biranih ponuda uključujući višednevne aranžmane, jednodnevne ture i različite zanimljive aktivnosti širom BiH.

Provedite nekoliko dana vašeg ljetnog odmora uz prelijepe rijeke i jezera i probajte jednu od brojnih avantura na vodi, istražite stare srednjovjekovne gradove, utvrde i čaršije, doživite bh. planine ljeti i uživajte u čistom zraku dok pješačite ili vozite bicikl stazama kroz prirodu ili se potpuno opustite u jednom od odličnih wellness hotela i turističkih kompleksa sa bazenima i na par dana zaboravite na sve brige. Ukoliko ste ljubitelj odmora na Jadranu, na pravom ste mjestu, atraktivne ponude za hotele u Neumu pronaći ćete upravo ovdje.

Za vas smo pripremili atraktivne ponude iz svih krajeva Bosne i Hercegovine, ali ako ipak ne uspijete pronaći ponudu za odmor kakav ste zamislili, naša ekipa stoji Vam na raspolaganju da, u saradnji sa našim brojnim partnerima, kreira aranžman po Vašoj želji.

Započni kupovinu!

Odmori najbolje, gdje je srcu najljepše. Odmori u BiH!

Kako ostvariti popust?

Da biste ostvariti popust od 5% na iznos bilo koje ponude koju želite kupiti na odmoriubih.ba pratite sljedeće korake:

1. Pronađite odgovarajuću ponudu na platformi odmoriubih.ba

2. Pošaljite upit za raspoloživost termina u kojem želite koristiti ponudu putem sistema dostupnog u svakoj ponudi. Obratite pažnju da upišete ispravan e-mail i broj telefona kako bismo Vam što prije mogli odgovoriti i potvrditi Vaš upit.

Napomena: Ukoliko ponuda ima oznaku „Instant potvrda“, ponudu možete kupiti bez provjere raspoloživosti.

3. Nakon što pošaljete upit, pratite Vašu dolaznu elektronsku poštu i provjerite i foldere za promocije ili neželjenu poštu (Spam) s obzirom da neki e-mail serveri mogu naš potvrdni mail okarakterisati kao promo e-mail ili čak spam. Trudimo se da na svaki e-mail odgovorimo u roku od 60 minuta, ali to nekada nije moguće. Ukoliko hitno trebate provjeriti raspoloživost ponude, ili su Vam potrebne dodatne informacije o ponudi, kontaktirajte nas na +387 61 981 777 (Telefon, Viber, WhatsApp).

4. Kada primite potvrdni e-mail sa predrezervacijom, otvorite link za plaćanje u predviđenom roku trajanja predrezervacije (rok naveden u e-mailu) i upišite tražene korisničke podatke, te odaberite „UniCredit m-ba ili m-bank aplikacija ili elektronsko bankarstvo“ kao način plaćanja.

Napomena: možete izvršiti kupovinu za drugu osobu, ali je potrebno da prilikom unosa podataka korisnika, odaberete opciju da se radi o poklonu i upišete i podatke osobe koja će koristiti ponudu.

5. Nakon odabira ove opcije plaćanja sistem će automatski umanjiti iznos ponude za 5%. Prije nego kliknete dugme „Izvršite plaćanje“ čime će iz sistema biti poslan e-mail sa uputama za plaćanje na Vašu e-mail adresu, molimo da pregledate da li ste ispravno upisali sve korisničke podatke i kontakt podatke.

Napomena: popust se ne obračunava na iznos boravišne takse/pristojbe i osiguranja, te je ta stavka posebno navedena ukoliko je uključena u ponudu.

6. Pratite instrukcije za plaćanje UniCredit m-ba/m-bank aplikacijama ili UniCredit elektronskim bankarstvom iz e-maila koji ste dobili, te izvršite plaćanje.

7. Nakon izvršenog plaćanja dostavite potvrdu o plaćanju na način kako je napisano u e-mailu sa instrukcijama, kako bismo Vam izdali potvrdu kupovine i vaučer za korištenje ponude.

Popust se obračunava isključivo za klijente UniCredit Bank d.d. Mostar i UniCredit Bank a.d. Banja Luka, i ne važi za plaćanje mobilnim aplikacijama ili elektronskim bankarstvom drugih banaka u Bosni i Hercegovini, niti kupce iz inostranstva. Akcija traje do 22.9.2021. godine.

U slučaju da kupac koji nije klijent UniCredita u Bosni i Hercegovini odabere ovaj način plaćanja i izvrši plaćanje, Odmori u BiH zadržava pravo da ne potvrdi narudžbu i ne izda vaučer za korištenje ponude.

Kako platiti na rate?

Da biste platili ponudu na rate potrebno je da zadovoljavate sljedeće kriterije:

 • Da posjedujete UniCredit Visa platnu karticu sa omogućenim odgođenim plaćanjem (na rate) izdanu od strane UniCredit Bank d.d. Mostar ili UniCredit Bank a.d. Banja Luka.

      Plaćanje na rate je moguće izvršiti sa sljedećim UniCredit Visa karticama:

  • Visa Classic kartica koja počinje brojem 433310 ili 441280
  • Visa Revolving kartica koja počinje brojem 414637 ili 404867
  • Visa Gold kartice koje počinju brojem 414636 ili 460043
  • Visa Classic i Visa Net kartica koja počinje brojem 404867 
 • Da Vaša odabrana opcija ponude ima minimalnu vrijednost od 300 KM, sa uključenim eventualnim popustima, za plaćanje na maksimalno 3 rate
 • Da Vaša odabrana opcija ponude ima minimalnu vrijednost od 800 KM, sa uključenim eventualnim popustima, za plaćanje na maksimalno 6 rata

Pratite prva tri koraka navedena u opisu „Kako ostvariti popust“ i nastavite sa sljedećim koracima:

4. Kada primite potvrdni e-mail sa predrezervacijom, otvorite link za plaćanje u predviđenom roku trajanja predrezervacije (rok naveden u e-mailu) i upišite tražene korisničke podatke, te odaberite karticu kao način plaćanja.

U prikazana polja unesite:

  • broj Vaše UniCredit Visa kartice (16 cifara sa prednje strane kartice koje počinju brojem 4),
  • rok važenja kartice (nalazi se na prednjoj strani kartice u formatu npr. 02/23)
  • trocifreni CVV kod koji je upisan na poleđini kartice, sa desne strane trake sa potpisom korisnika (ukoliko je navedeno više cifara, unesite samo posljednje tri cifre).

U zavisnosti od ukupnog iznosa ponude moći ćete odabrati obročno plaćanje na dvije do šest rata. Odaberite željeni broj rata.

U periodu trajanja specijalne ljetne akcije kompanije Visa ostvarit ćete popust u visini od 15% za plaćanje Vašom UniCredit Visa karticom, a preostalih 85% iznosa možete platiti na rate. Akcija traje najkasnije do 31.8.2021. godine ili dok se ne potroši iznos predviđen za popuste u okviru ove akcije.

Napomena: možete izvršiti kupovinu za drugu osobu Vašom Visa karticom, ali je potrebno da prilikom unosa podataka korisnika, odaberete opciju da se radi o poklonu i upišete i podatke osobe koja će koristiti ponudu.

5. Nakon što upišete broj Visa kartice sistem će automatski umanjiti ukupni iznos ponude za 15% u toku trajanja promotivne ljetne akcije kompanije Visa. Prije nego kliknete dugme da izvršite plaćanje, molimo da pregledate da li ste ispravno upisali sve korisničke podatke, kontakt podatke i podatke kartice.

Napomena: popust se ne obračunava na iznos boravišne takse/pristojbe i osiguranja, te je ta stavka posebno navedena ukoliko je uključena u ponudu.

6. Poslije uspješno izvršenog plaćanja dobit ćete e-mail sa potvrdom uplate i vaučer za korištenje ponude čime završavate proces kupovine i ostaje da u rezervisanom terminu uživate na jednoj od prelijepih lokacija Bosne i Hercegovine.

U slučaju da imate bilo kakav problem sa plaćanjem, molimo da kontaktirate naš centar za podršku korisnicima na e-mail podrska@odmoriubih.ba ili telefon +387 61 981 777 (Tel/Viber/WhatsApp), kako bismo zajednički pokušali riješiti problem.