Šta je odmoriubih.ba?

Moderna web platforma kreirana sa ciljem povezivanja i zajedničkog djelovanja turističkih biznisa na području BiH, prezentacije i prodaje usluga i proizvoda bh. turističkih subjekata, te promocije turističkih potencijala Bosne i Hercegovine.

Tim koji je kreirao odmoriubih.ba već skoro 15 godina uspješno realizuje turističke projekte, posjeduje značajno iskustvo u marketingu i razvoju web platformi, ali više od svega, voli Bosnu i Hercegovinu i želi doprinijeti oporavku i daljem razvoju bh. turizma.

U trenutku kada je turističko tržište snažno pogođeno posljedicama pandemije virusa COVID-19 te su međunarodna turistička putovanja skoro u potpunosti obustavljena, pravi je trenutak da se pažnja usmjeri na domaće turiste i poveća svijest o raznolikoj i kvalitetnoj domaćoj ponudi kod stanovnika BiH koji često biraju strane destinacije zbog nedovoljnog poznavanja domaćih.

Platforma je primarno usmjerena ka građanima BiH, ali i potencijalnim turistima iz regije te bh. dijaspori, i treba da ih motivira da trenutke odmora provedu u Bosni i Hercegovini.

Sadržaj platforme čine valorizirane ponude iz 4 kategorije: paketi, aktivnosti, ture i transferi, kao i atraktivni, afirmativni i prodajno orijentirani tekstovi o destinacijama širom naše domovine.

Web platforma je dio inicijative Odmori u BiH koju snažno podržavaju brojni javni i privatni turistički subjekti u Bosni i Hercegovini, najznačajnije domaće medijske kuće, kao i poznate međunarodne kompanije.

Platforma www.odmoriubih.ba u vlasništvu je kompanije Linden d.o.o. iz Sarajeva, a razvijena je u saradnji sa Fondacijom Sarajevo Navigator i uz podršku vlade Švicarske kroz projekat MarketMakers.

Za dizajn i razvoj platforme zaslužan je tim stručnjaka iz renomirana kompanije za razvoj internet rješenja Lampa Studio d.o.o. Sarajevo.

Impressum:

Linden d.o.o. Sarajevo
Hasana Brkića 45/1
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33 719 065
E-mail: info@odmoriubih.ba

Generalni direktor:
Nedim Lipa

Izvršni direktor:
Enis Avdić

Predsjednica Fondacije Sarajevo Navigator
Nataša Musa